Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ημερίδα στοματικής χειρουργικής στο Μαλλιαροπούλειο

Ημερίδα από το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας το Σάββατο (23/2), στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γ.Ν. Τρίπολης σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική αρωγός στην άσκηση του Οδοντιατρικού και Ιατρικού λειτουργήματος – Νεότερα δεδομένα» το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Στόχος της οργανωτικής επιτροπής είναι η διοργάνωση μιας ημερίδας υψηλού επιστημονικού επιπέδου με θεματολογία που αφορά και ενδιαφέρει όλους τους οδοντιάτρους και ιατρούς με συναφείς ειδικότητες καθώς και το κοινό. Τα θέματα αφορούν όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και θα αναπτυχθούν από καταξιωμένους διεθνούς φήμης και κύρους Έλληνες ακαδημαϊκούς και κλινικούς επιστήμονες, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή τους.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα βραβευθεί ο Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Leeds Teaching Hospital κ. Αναστάσιος Κανατάς, που έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία και του οποίου το έργο αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιστημονική κοινότητα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εταιρείες που στηρίζουν την εκδήλωσή μας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημερίδα πιστεύοντας ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και επιστημονικών απαιτήσεών σας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.