Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Tο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην έκθεση PELOPONNISOS EXPO

Για τρίτη φορά από το ξεκίνημα του θεσμού το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση PELOPONNISOS EXPO που διοργανώνουν από κοινού τα επτά Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Ειδικά φέτος το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να γίνουν ευρέως γνωστές όλες οι εξειδικευμένες θεραπείες αλλά και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που προσφέρει θα βρίσκεται στην PELOPONNISOS EXPO από 13 έως 17 Νοεμβρίου 2019 με δύο περίπτερα.

 Οι επισκέπτες των δύο περιπτέρων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από το έμπειρο προσωπικό του Κέντρου για όποια θεραπεία ( αποκατάστασης ή ευεξίας ) ενδιαφέρονται και να δουν από κοντά ένα δείγμα του σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού ( ρομποτικά μηχανήματα ) που διαθέτει προσφέροντας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θεαματικά αποτελέσματα αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Παράλληλα οι επισκέπτες των περιπτέρων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις μοναδικές προσφορές του Κέντρου που θα γίνονται λόγω έκθεσης και να συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς διεκδικώντας πλούσια δώρα και δωρεάν εξατομικευμένες θεραπείες στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση της ειδικής εκδήλωσης για τον Τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 ( ώρα 5.30 το απόγευμα ) στο Συνεδριακό Κέντρο της PELOPONNISOS EXPO καλώντας το γνωστό Νευροψυχολόγο - Κλινικό Αναλυτή Χαρτογράφησης Εγκεφάλου και Ιδρυτή της Νευροανάδρασης στην Ελλάδα κ. Μάριο Σεβρισιαριανό για να μιλήσει για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Πελοπόννησο.

"Είμαστε και φέτος στην PELOPONNISOS EXPO γιατί είμαστε από αυτούς που πιστέψαμε από την αρχή στην ανάγκη δημιουργίας αυτού του θεσμού. Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε τις μεγάλες προοπτικές που έχει ο Ιατρικός Τουρισμός στην Πελοπόννησο.Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε ένα μεγάλο φάσμα πρωτοποριακών θεραπειών αποκατάστασης αλλά και ευεξίας. Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στους πολίτες της Πελοποννήσου και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν αυτά τα έξι χρόνια λειτουργίας του Κέντρου μας. Για όλους αυτούς τους λόγους θα είμαστε όλοι εκεί, θα είμαστε φέτος με δύο μεγάλα περίπτερα στην PELOPONNISOS EXPO 2019 και θα σας περιμένουμε για να σας δούμε από κοντά, να σας ενημερώσουμε για τις νέες μας υπηρεσίες  και για να σας δείξουμε τα νέα ρομποτικά μας μηχανήματα που δίνουν στην αποκατάσταση αλλά και στην ευεξία μια άλλη διάσταση" δήλωσε η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη με αφορμή την έναρξη της Έκθεσης των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου.

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.