Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Σκακιστικό Πρωτάθλημα Τρίπολης

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Τρίπολης ανακοινώνει την διενέργεια Σκακιστικού  Πρωταθλήματος στο οποίο θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι αθλητές της ομάδας καθώς επίσης και φίλοι του αθλήματος από την πόλη μας. 

Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, ώρα:11.00 πμ, στο χώρο δεξιώσεων του Ξενοδοχείου Μαίναλο στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Δηλώσεις συμμετοχής: είτε τηλεφωνικά στο 6972237876 [κ. Κουτουζώφ] 6948828891 [κ. Βλαχάκη], είτε με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ώρα έναρξης: 11.00 πμ

Δικαίωμα συμμετοχής: όλοι οι εν ενεργεία σκακιστές (ανεξαρτήτου φύλου) είτε ανήκουν στον ΣΣΤ είτε όχι.

Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 7 γύρων, Rapid 10’+10”. Αν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις 40 θα γίνουν επιπλέον γύροι (8 ή 9 κατά την κρίση της Επιτροπής Αγώνων).

Κριτήρια ισοβαθμίας: αποτελέσματα μεταξύ ισοβάθμων, βαθμολογική πρόοδος.

Αν μετά την εφαρμογή των παραπάνω εξακολουθεί να υπάρχει ισοβαθμία, θα γίνουν 2 αγώνες μπλιτς 5+3. Σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας αγώνας Armaggedon (με κλήρωση για τα χρώματα).

Στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλο ανά κατηγορίες (Άνδρες-Γυναίκες, Κάτω των 18, Αγόρια και Κορίτσια).

Θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής σε όλους.

-------------------------------------------

Στο τέλος των αγώνων θα γίνει Γενική Συνέλευση, Απολογισμός Πεπραγμένων, και Κοπή Πίτας. 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.