Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Την απώλεια του Αν. Τσιάμη θρηνεί η Χορωδία "Ορφέας" Τρίπολης

Είχε διατελέσει πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κυρίαρχο είναι το συναίσθημα της θλίψης και μεγάλος ο πόνος για τον πολύ πρόωρο αποχωρισμό μας από το αγαπητό μας μέλος, χορωδό, διατελέσαντα πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για πολλά έτη Αναστάσιο Τσιάμη.

Ο εκλιπών, αποτέλεσε πυλώνα ανάπτυξης για την οργάνωση και την αναγνωρισιμότητα της Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η οξύτητα του πνεύματός του και η καθαρότητα του χαρακτήρα του, συνέβαλλαν καθοριστικά από τις πρώτες ημέρες της δημιουργίας του Σωματείου με καινοτόμες ιδέες και δράσεις, ώστε σήμερα ο ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να αποτελεί ένα υγιές πολιτιστικό κύτταρο της Τρίπολης.

Όλη η οικογένεια του Ορφέα, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου σύζυγο Ντίνα, στα παιδιά σου και στα αγαπημένα σου εγγόνια, για το βαρύτατο πένθος.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.