Αφιερωματα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ 938: "TROUπολη" - Οι "καλύτερες" 20 λακκούβες (photos)

Μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα του arcadia938 στο "πολύπαθο" οδόστρωμα της Τρίπολης, ένα οδόστρωμα που μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα μπορούσε να περιγραφεί ως κανονικό..

Οι δημοσιογράφοι μας περπάτησαν στους δρόμους της αρκαδικής πρωτεύουσας και σας παρουσιάζουν το φωτογραφικό αποτέλεσμα, με το τελευταίο αυτό να αποτελεί και έναν "οδηγό" για τις υπηρεσίες του Δήμου, εφόσον αποφασίσουν κάποτε να προβούν σε αποκατάσταση των δρόμων.

Φυσικά, το αφιέρωμά μας είναι απλά ενδεικτικό, καθώς η πλήρης καταγραφή του "συστήματος λακκουβών" που διατρέχει την πόλη, θα χρειαζόταν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα..

Να σημειώσουμε πως οι φωτογραφίες συνοδεύονται και από τις ονομασίες των οδών, ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται πρόχειρα "μπαλώματα", κακοτεχνίες και, γενικότερα, άλλα σημεία των δρόμων της πόλης που έχουν πρόβλημα. Ωστόσο, εισάγεται μια νέα έννοια: Η "λακκούβα-γίγας", όπου ολόκληρα κομμάτια οδοστρώματος έχουν δημιουργήσει βαθουλώματα..Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε..

Γι' αυτό και επιλέξαμε να.."προβάλουμε" κάποιες, φαινομενικά, όχι και τόσο "εντυπωσιακές" εικόνες που, όμως, παρουσιάζουν κενά στο οδόστρωμα δρόμων που καθημερινά "σφύζουν" από οχήματα, γεγονός που, όπως αντιλαμβάνεστε, αυξάνει τις πιθανότητες δυσάρεστων περιστατικών.

20. ΓΚΑΤΣΟΥ

19. ΔΑΙΔΑΛΟΥ

18. ΡΟΛΟΓΑ

17. ΚΑΡΑΚΑΛΟΥ

16. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α'

15. ΤΡΙΚΟΡΦΩΝ

14. 11ου ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

13. ΣΠΕΤΣΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

12. ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΩΝ

11. ΑΜΥΚΛΩΝ

10. ΔΗΜ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

9. ΝΙΚΗΤΑΡΑ

8. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

7. ΒΑΡΒΟΓΛΗ

6. ΟΜΗΡΩΝ

5. ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

4. ΒΕΡΒΕΝΩΝ

3. ΕΥΡΙΔΙΚΗΣ

2. ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ

1. ΜΥΣΤΡΑ

Ο arcadia938 επιφυλάσσεται να επανέλθει, εφόσον δεν σημειωθεί αξιοσημείωτη βελτίωση του οδικού μας δικτύου..

ΥΓ. Θα παρατηρήσετε πως κάποιες ταμπέλες οδών είναι δυσανάγνωστες ή κρυμμένες "επιμελώς"..Γι' αυτό το γεγονός, θα πρέπει να "πιστωθεί" η ικανότητα συμπολιτών μας να αδιαφορούν παντελώς είτε για τη δημόσια περιουσία είτε για την αισθητική είτε ακόμη και για τον ανυποψίαστο επισκέπτη που μάταια ψάχνει να βρει σε ποια οδό βρίσκεται...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.