Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Cherchez la femme...

"Άρωμα" γυναίκας και αναβάθμιση Παπαδημητρίου με τον ορισμό νέων Αντιδημάρχων στην Τρίπολη!

Επηρεασμένος απ' την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας μάλλον, ο κ. Παυλής έδωσε δυο θέσεις Αντιδημάρχων σε εκπροσώπους του, ατυχώς καλούμενου, "ασθενούς" φύλου.

 

Εντύπωση προκαλεί η απουσία του κ. Δημήτρη Βόσνου απ' τη λίστα των Αντιδημάρχων. 

 

Παράλληλα, διατήρησε τους κ. Βρέντα και Γεωργανόπουλο, ενώ τη θέση του κ. Τότση πήρε ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο οποίος αναβαθμίστηκε, καθώς αναγνωρίστηκε η έντονη δραστηριότητά του, σχετικά με τα προβλήματα που προέκυψαν με την χειμωνιάτικη κακοκαιρία αλλά και η συνέπεια που επέδειξε ως υπεύθυνος επικοινωνίας.

 

Οι νέοι μας Αντιδήμαρχοι, λοιπόν, είναι οι εξής:

 

Ο κ. Δημήτρης Σταματόπουλος, με αρμοδιότητες, μεταξύ άλλων, αυτές του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων αλλά και όσον αφορά θέματα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων και Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων ( Τ.Ο.Ε.Β.)

 

Ο κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας, με όλες τις αντίστοιχες αρμοδιότητες, ενώ διατηρείται και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας.

 

Ο κ. Σπύρος Βρέντας παραμένει Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, και Πολιτισμού, αλλά και για το Τμήμα Απασχόλησης και Τουρισμού.

 

Η κ. Γαρυφαλλιά Αληγέωργα αναλαμβάνει υπεύθυνη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

 

Η κ. Αναστασία Δάλκου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

 

Ο κ. Νίκος Γεωργανόπουλος παραμένει υπεύθυνος για θέματα που άπτονται των Δημοτικών Ενοτήτων Τρίπολης, Κορυθίου, Λεβιδίου και Μαντινείας.

 

Τέλος, ο κ. Γιώργος Μπένος θα είναι υπεύθυνος για τις Δημοτικές Ενότητες Βαλτετσίου, Σκιρίτιδας, Τεγέας και Φαλάνθου.

 

Να σημειώσουμε πως, όπως ορίζεται στην απόφαση, οι Αντιδήμαρχοι κ. Σπύρος Βρέντας και κ. Νίκος Γεωργανόπουλος θα είναι άμισθοι, ενώ σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του κ. Δημάρχου, πρώτος αναπληρωτής του ορίστηκε ο κ. Βρέντας και δεύτερος ο κ. Σταματόπουλος.

 

Περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει το νέο αυτό σχήμα της αιρετής διοίκησης του Δήμου και κατά πόσο ο κ. Παυλής θα μπορέσει να διοικήσει απρόσκοπτα, χωρίς αναταράξεις αντίστοιχες με αυτές που βίωσε η παράταξή του στο πρώτο μισό της θητείας του... 

 

  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.