Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Και "γεννήθηκε" νέο σήμα...

Το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πέρα από αντιπολιτευτικές "κορόνες", συναινετικό λόγο και "εκκωφαντικά" υπονοούμενα, εμπεριείχε και τα αποκαλυπτήρια του νέου σήματος για την παράταξη.

Ξεχάστε τον "πράσινο ήλιο", λοιπόν-καιρός ήταν, εδώ που τα λέμε- και υποδεχτείτε το παρακάτω λογότυπο:

 

 

Παρακολουθώντας, ωστόσο, το συνέδριο και βλέποντας το σήμα αυτό, μας δημιουργήθηκαν κάμποσες απορίες...Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

 

Εάν προσχωρήσουν και άλλοι σχηματισμοί στη συμπαράταξη, όπως ζήτησε και η Πρόεδρός της, κ. Φώφη Γεννηματά, θα προστεθούν και άλλα..."κεφαλάκια";

 

Εάν η επιθυμία ήταν σήμα "εμπνευσμένο από ζωγράφο", γιατί δεν προτιμήθηκε κάποιος πιο κοντά στη "υπερρεαλιστική" φυσιογνωμία της παράταξης..; Μια προφανής λύση θα ήταν ο Wassily Kandinski (δείγμα κάτω).

 

 

Αφού άλλαξε το σήμα, γιατί ακούστηκαν τα "Carmina Burana" του Carl Orff στο συνέδριο; Για να έλθει πιο..."απάλαφρα" η εγκατάλειψη της ΠαΣοΚικής σημειολογίας;

 

Ποιος είχε τη "φαεινή" ιδέα για το λογότυπο και, τελικά, ποιος είναι ο βασικός..."χορηγός επικοινωνίας" της ΔΗ.ΣΥ..;

 

Τι θα κάνουμε τώρα, χωρίς τον "Ήλιο του ΠαΣοΚ"; (Προτείνεται, ως υποκατάστατο, η ακρόαση του τραγουδιού "Έλα να πρασινίσουμε", σε σύνθεση και ερμηνεία Χάρρυ Κλυν, από τον αλήστου μνήμης δίσκο του "Πατάτες") 

 

Όντως, αυτός που χειροκροτήθηκε περισσότερο ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου..; Πλάκα μας κάνετε...;

 

Το "Παλαιό ΠαΣοΚ το Ορθόδοξο" γιατί δεν συμμετέχει στη συμπαράταξη; (Μπορεί και να έδινε την πολυπόθητη δεύτερη θέση, σκεφτείτε το...)

 

Τέλος...Πείτε την αλήθεια...Το συνέδριο είχε δωρεάν είσοδο, με ποτό (αψέντι) , έτσι δεν είναι..;

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.