Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Οι "Κυνηγοί του χαμένου Θησαυρού της Τρίπολης"...

Το ότι θα βλέπαμε και στην Τρίπολη ανασκαφές για "θησαυρούς", είναι κάτι που έπρεπε να το περιμένουμε..

 

Άλλωστε, το Δημοτικό μας Συμβούλιο είχε εγκρίνει, κατά πλειοψηφία, την αίτηση του ιδιώτη περί αυτού, όπως έκανε και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, εν τέλει.

 

Ωστόσο, προέκυψε άλλο θέμα, με την καταγγελία του κ. Κώστα Τζιούμη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρεται πως στη διαδικασία της ανασκαφής χρησιμοποιήθηκαν μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου της Τρίπολης, γεγονός το οποίο δεν αναφερόταν στην αίτηση και δεν είναι σύννομο.

 

 

Εκτός αν, τελικά, ο..."χρυσοθήρας" είναι ο ίδιος ο Δήμος Τρίπολης, οπότε αλλάζει..

 

Ο κ. Σμυρνιώτης, πάντως, περιορίστηκε να αναφέρει, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης κι αυτός, το εξής: "Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την πόλη"..

 

Όσον αφορά, τώρα, την "διαπόμπευση" της Τρίπολης μέσω διαφόρων sites που ανέφεραν την είδηση χθες, με χιουμοριστικό τρόπο, ας μην είμαστε υπερβολικοί...

 

Δείτε τι γίνεται και σε άλλες πόλεις, της Πελοποννήσου και όχι μόνο...

 

Θυμηθείτε πόσο μεγάλη "αποδοχή" είχε το φαινόμενο "Αρτεμης Σώρρας", πριν το πάρει το...ποτάμι της ελληνικής δικαιοσύνης...Το πρόβλημα είναι συνολικό και καλείται: "Ψυχολογία του έλληνα σε περιόδους κρίσης", δεν είναι θέμα μόνο των Τριπολιτών-οι οποίοι έχουν πολλά..."ζητήματα", αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.