Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Shock-αριστική" επιτυχία!

Η βραδυά της 30ης προς 31ης Αυγούστου του 2017 ήταν ο πρώτος, πραγματικός "πόντος" που...σκόραρε η παρούσα δημοτική αρχή!

Η Τρίπολη, ειδικά το κέντρο της, έμοιαζε σαν να απέκτησε, ξαφνικά, "σφυγμό" και οι πολίτες έδειξαν, μαζικά, πως είναι απολύτως θετικοί απέναντι σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Άρα, συνολικά, η πρώτη βραδιά τύπου "Λευκής Νύχτας" ή, καλύτερα, η "Βραδιά...Shock Price" της Τρίπολης στέφθηκε με επιτυχία.

 

Και, απ' ότι φαίνεται, η αγορά της πόλης πήρε μια ιδιαίτερα τονωτική "ένεση" μέσω της διοργάνωσης, ειδικά όσοι έκαναν πραγματικά "γενναίες" προσφορές.

 

Αν μη τι άλλο, διαψεύστηκαν και οι "Κασσάνδρες" που αμφισβητούσαν την πιθανότητα να επιτύχει ένα τέτοιο εγχείρημα. Και δεν εννοούμε τον κριτικό λόγο της αντιπολίτευσης, που πάντοτε πρέπει να υφίσταται ακέραιος, αλλά στελέχη της ίδιας της δημοτικής αρχής που μιλούσαν περί "φτώχιας" και λοιπών...δεινών που "μαστίζουν" την Τρίπολη.

 

"Θέματα", φυσικά, υπήρξαν. Θα ήταν αφύσικο να μην υπάρχουν ατέλειες σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε..."τρέχοντας", όπως είχε πει και ο ίδιος ο κ. Παυλής.

 

Δεν είναι της παρούσης, όμως, να αναλύσουμε τις όποιες ατέλειες...Αυτά, εν καιρώ, όταν θα πρέπει να εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα και η επόμενη διοργάνωση να είναι ακόμη καλύτερη. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

 

Προς ώρας, θα πρέπει να αποδώσουμε τα δέοντα συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την εκδήλωση και να ευχηθούμε η "Βραδιά...Shock Price" να αποτελέσει "μπούσουλα" και, παράλληλα, κίνητρο για ανάλογης εμβελείας εκδηλώσεις.

 

Η Τρίπολη δεν είναι "φτωχή συγγενής" των υπολοίπων πόλεων της Περιφέρειας αλλά αυτοί που θα πρέπει να το κατανοήσουν αυτό, πρωτίστως, είναι οι ίδιοι οι πολίτες της, "απαιτώντας" καλύτερες και περισσότερες εκδηλώσεις σαν αυτή της 30ης Αυγούστου.

 

To πρώτο, λοιπόν, "στοίχημα", κερδήθηκε...Πάμε για το επόμενο...

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.