Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Τι "είπε" η Τρίπολη για τη δήλωση Παυλή περί απουσίας έργων

Το γκάλοπ του arcadia 938 σχετικά με το αν συμφωνούν οι πολίτες με τον κ. Δήμαρχο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω συμμετοχής και αποτελέσματος.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Παυλής είχε δηλώσει πως τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτε στην Τρίπολη. Μάλιστα, είχε υπερθεματίσει, όσον αφορά το χρονικό διάστημα, το οποίο, σε δήλωσή του στην εκπομπή του arcadia 938 "Έι εσείς οι απέξω", είχε προσδιορίσει ως τριακονταετία!

 

Οπωσδήποτε, όμως, οι Τριπολίτες φαίνεται να συμφωνούν μαζί του, σε ποσοστό 75%, ενώ αντίθετο εμφανίζεται το 25%. 

 

Θα πρέπει, βέβαια, να επισημάνουμε πως πρόκειται για μια απλή, ηλεκτρονική ψηφοφορία και όχι για δημοσκόπηση και σε καμία περίπτωση για έρευνα κοινής γνώμης, σχετικά με το ποσοστό αποδοχής ή όχι της διοίκησης που ασκεί ο κ. Δήμαρχος εδώ και τρεισήμιση χρόνια.

 

Αυτό που μπορούμε, με ασφάλεια, να εξάγουμε ως συμπέρασμα είναι πως ένα σημαντικό κομμάτι των δημοτών της Τρίπολης είναι, εν γένει, δυσαρεστημένοι με την εικόνα της πόλης αλλά και με τις αυτοδιοικητικές αρχές, διαχρονικά.

 

Αν θέλετε κι εσείς να πείτε τη γνώμη σας, μπορείτε να το κάνετε εδώ..http://www.arcadia938.gr/index.php/diafora/21128-pshfiste-sumfwneite-me-th-dhlwsh-tou-dhmarxou

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.