Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Οι δέκα πιο "φευγάτες" ατάκες του 2017 στην Τρίπολη

Ο arcadia 938 επέλεξε δέκα ατάκες, που ακούστηκαν τον περασμένο χρόνο στο πλαίσιο της τοπικής, κοινωνικοπολιτικής δραστηριότητας και σας τις παρουσιάζει, με τυχαία σειρά, συνοδεία του απαραίτητου σχολιασμού..

 

10. Tάσος Κακλαμάνος (Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης)

"Κι εσείς, οι δημοσιογράφοι, σταματήστε να γράφετε!"

Ειπώθηκε, στο πλαίσιο συνεδρίασης του Συμβουλίου, σε στιγμή, κατά την οποία, είχαν κλείσει τα μικρόφωνα και είχε σταματήσει η καταγραφή πρακτικών. Προφανώς, μπερδεύτηκε ο κ. Πρόεδρος, γιατί οι δημοσιογράφοι δεν είναι υπάλληλοι του Δήμου που καταγράφουν πρακτικά...

 

9. Δημήτρης Παυλής (Δήμαρχος Τρίπολης)

"Αν θέλουν πετρέλαιο, να μου το πουν εμένα!"

Όχι, ο Δήμαρχος Τρίπολης δεν άνοιξε επιχείρηση προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης. Αυτή, απλά, ήταν η απάντηση που έδωσε σε παράπονα εργαζομένων, οι οποίοι υποστήριξαν πως υποδομές που αφορούν μικρά παιδιά, αντιμετωπίζουν πρόβλημα θέρμανσης. Ο κ. Δήμαρχος τους επεσήμανε πως ο ίδιος παίρνει όλες τις αποφάσεις και δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντυπώσεις από υπαλλήλους που.."γκρινιάζουν" δεξιά κι αριστερά..

 

8. Αλέξανδρος (Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας)

"Η Ν.Δ. πρέπει να μιμηθεί τον Πρόεδρο Τραμπ, αν θέλει να κερδίσει τις εκλογές"

Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΝΟΔΕ Αρκαδίας είχε και αυτή την εντυπωσιακή παρέμβαση του Σεβασμιώτατου να.."επιδείξει"! Μια παρέμβαση που, αν μη τι άλλο, δηλώνει τις ιδεολογικές και πολιτικές προσλαμβάνουσες ενός θεσμού...

 

7. Πέτρος Τατούλης (Περιφερειάρχης Πελοποννήσου)

"Σε εθελοντές δημοσιογράφους, δεν απαντώ!" 

Σε συνέντευξη τύπου της Περιφερειακής Αρχής, ο κ. Τατούλης αρνείται να δεχθεί ερωτήσεις από μη επαγγελματία δημοσιογράφο-κατά δήλωση της ιδίας...

 

6. Σωτήρης Παπαδημητρίου (Αντιδήμαρχος Τρίπολης)

"Ο στόλος είναι υπ' ατμόν"

Όπου "στόλος", εννοούνται τα αυτοκίνητα και μηχανήματα με τα οποία ο Δήμος αντιμετωπίζει ακραία καιρικά φαινόμενα ή άλλες, ομοειδείς κρίσεις...Γενικά, οι συνεντεύξεις του κ. Παπαδημητρίου, οι δημοσιεύσεις του στα social media αλλά και οι τοποθετήσεις του, "βγάζουν" ειδήσεις...

 

5. Δημήτρης Βόσνος (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης)

"Είναι ντροπή να παίρνουν Δήμαρχοι μισθό κάτω από 1.500,00 ευρώ"

Στην Ελλάδα της κρίσης, της ανεργίας, της υψηλής φορολόγησης, των κοινωνικών μερισμάτων και των επιδομάτων αλληλεγγύης....Ειπώθηκε και αυτό!

 

4. Απόστολος Χατζητόλιος ( Ιατρός, Πανεπιστημιακός, Πολιτικό στέλεχος)

"Η ομοφυλοφιλία είναι πάθηση"

Ειπώθηκε στην αλήστου μνήμης "αντιδραστική" συγκέντρωση φορέων και προσώπων, που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, εναντίον της εισαγωγής "Καινοφανών και αντιθέτων με τις αξίες της Ορθοδοξίας εκπαιδευτικών πρακτικών στα ελληνικά σχολεία". Ακούσαμε κι άλλα..."χαριτωμένα", αλλά, αν επρόκειτο εδώ να αναφέρουμε τα πάντα, θα θέλαμε...εκατό άρθρα!

 

3. Γιώργος Ρουμελιώτης (Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου)

"Όποιος έχει στοιχεία, να πάει στον Εισαγγελέα"

"Κλασσική" ατάκα, διαχρονικής αξίας, στην ελληνική πολιτική. Ο κ. Ρουμελιώτης, πάντως, απάντησε έτσι στη "λάσπη" που αδικαιολόγητα, κατ' αυτόν, εξαπολύεται εναντίον του από μέλη της τοπικής ...blogoσφαιρας.

 

2. Νίκος Τσιαμούλος (Επικεφαλής δημοτικής παράταξης)

"Έχει καταλάβει κανείς πως είναι Δήμαρχος ο κ. Παυλής;"

Με αυτό το...ρητορικό ερώτημα, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη, Αλλάζουμε τα δεδομένα", θέλησε να σχολιάσει την ανυπαρξία έργων και δράσεων στο Δήμο Τρίπολης. Εννοείται πως δεν πήρε...απάντηση.

 

1. Γιάννης Σμυρνιώτης (Πρώην Δήμαρχος, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης)

"Κάντε μου μήνυση!" 

Ειπώθηκε σε συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου περί ΚΕΔΗΤ και του "σκανδάλου" που φημολογείται πως έχει συντελεστεί, σχετικά με την οικονομική διαχείριση αυτής  της επιχείρησης του Δήμου. Η προτροπή απευθυνόταν προς το νυν Δήμαρχο, ο οποίος ανέφερε πως θα γίνει έλεγχος στα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ διαχρονικά, "απειλώντας" έμμεσα την προηγούμενη δημοτική αρχή..

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.