Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Τα στολίδια έγιναν... σκουπίδια! (photos)

Tρίπολη, βράδυ 9ης Ιανουαρίου 2018... Η αφαίρεση του εορταστικού στολισμού είχε ως συνέπεια να γεμίσει από σκουπίδια το κέντρο της πόλης!

Προφανώς, αυτοί που μετακίνησαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, δεν ήταν... "αρμόδιοι" να μετακινήσουν τα στολίδια σε κάποιον παράπλευρο κάδο απορριμμάτων...

'Ετσι, άφησαν τη δουλειά αυτή για τους ειδικούς, τους εργαζομένους δηλαδή στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Τρίπολης.

Αλλά, όπως μπορείτε να δείτε, ακόμα και το, πάλαι ποτέ, "Χριστουγεννιάτικο χωριό", βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης... Μπορούμε, με βεβαιότητα, δε να υποθέσουμε πως κάποιοι άρχισαν την αποσυναρμολόγηση του...

Αν μη τι άλλο, υπάρχει σαφής διαχωρισμός αρμοδιοτήτων και ευθυνών στην τοπική αυτοδιοίκηση α' βαθμού, αλλά και σχεδιασμός, ευταξία και, πάνω απ' όλα, προστασία του περιβάλλοντος!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.