Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Δυο.."Shock Price" μέσα σε πέντε ώρες..

Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι της Hibernian διέψευσαν πανηγυρικά το στερεότυπο περί "τσιγκουνιάς" στην Τρίπολη

 

Μέσα σε πολύ σύντομο, χρονικό διάστημα οι "Ηibs" έδωσαν την ευκαιρία στην τοπική αγορά να "κινηθεί", γεγονός που, δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε πως συνέβη στον ίδιο βαθμό και για το Παγκόσμιο Συνέδριο των Αποδήμων Αρκάδων, για παράδειγμα..

 

Φυσικά, το παραπάνω αδιαμφισβήτητο γεγονός-το οποίο άλλωστε μας επισήμανε εμφατικά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κακλαμάνος-, οφείλεται αποκλειστικά στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.

 

Άλλωστε, αντίστοιχα γεγονότα είχαμε και κατά το παρελθόν, όταν η ομάδα της Τρίπολης είχε συμμετάσχει και πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Δυστυχώς, οι "εκκλήσεις" των ιδιοκτητών της ΠΑΕ για βελτίωση των υποδομών της πόλης, κυρίως όσον αφορά την πρόσβαση στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" δεν έχουν εισακουστεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Έγιναν κάποιες ενέργειες αλλά βασικά προβλήματα παραμένουν άλυτα και, όπως υποστηρίζουν πολιτικοί παράγοντες, δεν είναι δυνατό και να επιλυθούν παρά μόνο να "μακιγιαριστούν"..

 

Ωστόσο, μια πόλη που "δεν είναι Καλαμάτα", θα έπρεπε να προσέχει ως "κόρη οφθαλμού" τα λίγα εκείνα στοιχεία που αποτελούν "συγκριτικά πλεονεκτήματα".

 

Είναι ζήτημα κοινής λογικής..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.