Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Φωνάζουν οι.."κλέφτες"..

Άλλο ένα "πρωτοπαλίκαρο" του " σοσιαλιστικού εκσυγχρονισμού", ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου πήρε το δρόμο για Κορυδαλλό..

 

Μεταξύ άλλων, φέρεται να μην μπόρεσε να δικαιολογήσει καταθέσεις ύψους 2.8 εκατομμυρίων ελβετικών φράγκων που είχε "ξεχάσει", επίσης, να δηλώσει..

 

Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως η προφυλάκιση λαμβάνει χώρα διότι:

- Είναι ύποπτοι φυγής (σ.σ. το ζεύγος Παπαντωνίου) στο εξωτερικό καθώς έχουν άδεια παραμονής στην Ελβετία και μισθωμένη κατοικία εκεί.

- Είναι ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων

- Δεν συναίνεσαν στην άρση του τραπεζικού απορρήτου ή όταν συναίνεσαν, την αμφισβήτησαν.

 

Η "τραγική ειρωνεία" είναι πως ο κ. Παπαντωνίου κρατείται σε κελί της πτέρυγας όπου βρίσκονται και μέλη της οργάνωσης 17η Νοέμβρη.

 

Αναμενόμενες οι αναφορές του πρώην Υπουργού Αμύνης-αλλά και Οικονομικών ένα "φεγγάρι"- σε "πολιτική δίωξη" και άλλα τέτοια "χαριτωμένα"..

 

Όσο για τις ανακοινώσεις των κομμάτων-όλων-, καλύτερα να έλειπαν..Το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιτείνουν την, μανιχαϊστική οπωσδήποτε και απλοϊκή, αντίληψη των πολιτών πως "οι πολιτικοί είναι όλοι το ίδιο".

 

Δεν είναι όλοι το ίδιο, αλλά, συχνά, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας πείσουν πως είναι.. 

 

Οι πρακτικές που έστειλαν (και) τον κ. Παπαντωνίου στο.."φρέσκο", συνεχίζουν να εξασκούνται και σήμερα, "απτόητες" από κρίσεις και ιδεολογικά πρόσημα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.