Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

"Μελοδραματική Οπερέτα" χωρίς..αντίλογο!

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει και όπως το θέλει..

 

Αντιμέτωπος με μια αντιπολίτευση που απλά τηρεί τα προσχήματα και η οποία δεν φαίνεται, ακόμα και τώρα, να έχει συνειδητοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται σήμερα το επικοινωνιακό "παιχνίδι", ο κ. Τσίπρας, εύκολα, καθορίζει την "ατζέντα" και επιβάλει τους όρους του.

 

Ακόμα και το αναπόφευκτο "διαζύγιο" με τον πρώην Υπουργό Άμυνας, έγινε με τον τρόπο που χαρακτηρίζει την αντίληψη του κ. Τσίπρα περί του πολιτικού γίγνεσθαι αλλά και περί των αντιπάλων του..

 

Η "μελοδραματική οπερέτα" μεταξύ των κ. Τσίπρα και Καμμένου-που, ως επιτομή, συμπεριλάμβανε και το "show" του πρώην Υπουργού Άμυνας στα Ίμια και τη Μητρόπολη Αθηνών-, αποδεικνύει, γι' άλλη μια φορά, πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός γνωρίζει πολύ καλά πως κανείς δεν επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

 

Κυρίως, δε, η Ν.Δ. δεν επιθυμεί το ενδεχόμενο αυτό, αν πρώτα δεν έχει επικυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, μια συμφωνία που όλοι ξέρουμε πως αποτελεί "δέσμευση" της χώρας απέναντι στους συμμάχους της.

 

Συνεπώς, πέρα από τα "παιχνίδια" μικροπολιτικής στο στενό πλαίσιο της εσωτερικής πολιτικής σκηνής, το σοβαρό διακύβευμα ήδη έχει εξασφαλιστεί και αποτελεί "τετελεσμένο".

 

Τα υπόλοιπα αποτελούν υλικό για ένα, δήθεν, πολιτικό "θρίλερ", που δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, καθώς έχουμε ξαναδεί τέτοια "σενάρια" να υλοποιούνται, με πολύ πιο..δραματικό τρόπο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.