Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Tρίπολη: Θα γίνει του..Αδώνιδος!

Η πρωτεύουσα της Αρκαδίας θα έχει σύντομα τη χαρά να υποδεχθεί μια από τις πιο "cult" φυσιογνωμίες της ελληνικής πολιτικής ζωής

 

Πρόκειται, φυσικά, για τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ., κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος θα βρεθεί στην πόλη μας ως προσκεκλημένος του Βουλευτή Αρκαδίας, κ. Κώστα Βλάση, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το πολιτικό γραφείο του τελευταίου.

 

Αδιαμφισβήτητα, ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί μια από τις χαρακτηριστικότερες πολιτικές φυσιογνωμίες αυτή τη στιγμή στην ημεδαπή, ότι και αν αυτό φανερώνει για το ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι..

Θα βρεθεί στην Τρίπολη, για μια και μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στον πρώτο όροφο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου  

 

Ας θυμηθούμε λοιπόν κάποιες χαρακτηριστικές ατάκες του κ. Γεωργιάδη:

 

-Δεν έχω πάει ποτέ σε οίκο ανοχής, είχα επιτυχία στις γυναίκες. Την πρώτη μου γκόμενα είχα στην έκτη δημοτικού…

 

-Η Νέα Δημοκρατία είχε πάντα κλειστές τις πόρτες στους νέους ανθρώπους. Αυτό θα το αλλάξω. (σ.σ. σε συνέντευξη του, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ.)

 

-Κάνω σεξ, εκτελώ τα καθήκοντα μου στο ακέραιο!

 

-Δεν με ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι. Έχω φίλους.

 

-Σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω με ένα πρόσφυγα από την Συρία. Θα τον φιλοξενούσα στο σπίτι μου. Όχι, όμως, με λαθρομετανάστη.

 

- Ο Τσίπρας είναι ανίκανος να κυβερνήσει. θα χάσουν πολλοί τη δουλειά τους! (σ.σ. 2015)

 

-Στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρχε απλά μια λογιστική αταξία» (σ.σ. σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, "λείπουν" εκατομμύρια..)

 

-Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε" (σ.σ. για τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούμπο)

 

Είναι σίγουρο πως, και στην Τρίπολη, κάτι θα πει ο κ. Γεωργιάδης, άξιο να μείνει στα "κατάστιχα" της ιστορίας..

 

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε, ως εκ τούτου, τον κ. Βλάση να προσκαλέσει και τον κ. Παύλο Πολάκη στην Τρίπολη για να έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια πραγματική "κόντρα γιγάντων" της μετριοπάθειας, της ευφράδειας και του ορθολογισμού, με ατάκες τύπου:

 

"Ζούμε μια έξαρση, δεν είναι καμία καταστροφή, μην τρελαθούμε κιόλας" (σ.σ. Πολάκης για την επιδημία γρίπης που έχει, ήδη, σαράντα θύματα στην Ελλάδα..)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.