Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Εσείς τι λέτε; Κότερο ή..ελικόπτερο..;

Τελικά, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης στις διακοπές, το κότερο ή το ελικόπτερο;

 

Αν είστε "οπαδός" της Πρωθυπουργικής πρακτικής, θα επιλέξετε το πρώτο..Τελικά, η αλήστου μνήμης "Βούτσειος" ατάκα- του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, όχι του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Νίκου Βούτση-, "Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα"- βλέπε την "Δαλιανίδειο extravaganza" "Κορίτσια για φίλημα"-, αποδεικνύεται "οδυνηρά" επίκαιρη..

 

Υπάρχει όμως και το ελικόπτερο που φαίνεται να προτιμά ο κ. Μητσοτάκης..Ιδανικό για νησιά όπως η Πάτμος, η οποία διαθέτει πληθώρα ελικοδρομίων-αν δεν το γνωρίζατε, είστε επιεικώς άσχετοι..- και αργές θαλάσσιες συγκοινωνίες, το συμπαθές αυτό μέσο μεταφοράς αποδεικνύεται επικίνδυνο μόνο όταν έχει κανείς ν' αντιμετωπίσει υπερμεγέθη ψάρια-βλέπε σειρά ταινιών "Τα σαγόνια του καρχαρία"..

 

Για τον "λαό", πάντως, που ακόμα "δοκιμάζεται" οικονομικά", μάλλον ταιριάζει περισσότερο το κλασσικό άσμα που ερμήνευσε η Σωτηρία Μπέλλου: "Με αεροπλάνα και βαπόρια", όπου "αεροπλάνα" εννοούνται αυτά που μισθώνουν εταιρείες φθηνών εισιτηρίων χωρίς επιστροφή και "βαπόρια" αντίστοιχα εννοούνται αυτά που μπορεί και να έχουν την τύχη του "Σάμινα" ή του.."Βιργινία Ρίχτερ"- βλέπε το "Φωσκολικό έπος" "Ορατότης Μηδέν"..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.