Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Ένας Έλληνας Δήμαρχος για το "Νόμπελ Αυτοδιοίκησης"!

Πρόκειται για το Δήμαρχο Ναυπακτίας, κ. Τάκη Λουκόπουλο, ο οποίος έκανε κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά "ήθη και έθιμα"..

 

Ο κ. Λουκόπουλος, άκουσον άκουσον.., παραιτήθηκε από τον μισθό που προβλεπόταν να λαμβάνει, όταν εξελέγη το 2014, αλλά και δεν διόρισε επί τρία χρόνια Γενικό Γραμματέα στο Δήμο του οποίου ηγείται με αποτέλεσμα να εξοικονομούνται περίπου 80.000,00 το χρόνο- μεικτά..!

 

Θέλετε να μάθετε τι έκανε ο κ. Λουκόπουλος με αυτά τα χρήματα..; Όχι, δεν διοργάνωσε "πανηγύρια"..Αγόρασε ένα οικόπεδο, προκειμένου ν' ανεγερθεί σχολικό κτίριο που προορίζεται για το 3ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ναυπακτίας-που σήμερα στεγάζεται σε..κοντέινερ..-

 

Επίσης, αγόρασε δεύτερο οικόπεδο για να χρησιμοποιηθεί προς διάνοιξη μιας οδού και ταυτόχρονη δημιουργία κοινόχρηστου χώρου! Για την "ιστορία", το σημείο όπου βρίσκεται το παραπάνω οικόπεδο είναι στη συμβολή της Ε.Ο. Ναυπάκτου Θέρμου με την Σμηναγού Λαουρδέκη.

 

Ξεχάσαμε ν' αναφέρουμε πως ο παραπάνω "αιρετός άρχων" -με την κυριολεκτική σημασία της λέξης- "παραιτήθηκε" και από τη χρήση υπηρεσιακού αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις του, επειδή, λέει, έχει αυτοκίνητο..

 

Εντάξει, τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων σπανίζουν και, σίγουρα, οι πολίτες δεν θα μπορούσαν να έχουν την "απαίτηση" να συμπεριφέρονται όλοι οι αιρετοί όπως ο κ. Λουκόπουλος.

 

Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να θεωρείται ως "παράδειγμα προς μίμηση" ο συγκεκριμένος, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε ζηλόφθονα απέναντι στους δημότες της Ναυπακτίας που, φαντάζομαι, θα τον επανεκλέξουν..

 

Δείτε, επιπρόσθετα, τι δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος, απορρίπτοντας "στήριξη" από μεγάλο κόμμα της Ελλάδας: 

 

"Ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει delivery σε κομματικές απόψεις."

 

Λέτε να "μπουν" ιδέες και στους δικούς μας υποψηφίους για την περίοδο μετά τις εκλογές..;

 

(με στοιχεία από το enikos.gr)

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.