Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Ποιος "κορωνοϊός"; Παρανοϊός, ο ελληνικός..

Αν νομίζετε πως ο "κορωνοϊός" είναι επικίνδυνος, δεν έχετε μάθει τα περί  "παρανοϊού"..

 Ενώ η Κυβέρνηση "θυσιάζει" τρία νησιά και οι Έλληνες πολίτες άρχιζαν ν' αδειάζουν τα σούπερ μάρκετ, ως είθισται παραδοσιακά, παρατηρούμε, γι' άλλη μια φορά, να είναι έντονα τα συμπτώματα του "παρανοϊού" στην Ελλάδα.

Παρέκβαση: "Στράφι" φαίνεται να πηγαίνει ο πολυθρύλητος σχεδιασμός της μετεγκατάστασης μεταναστών στην ενδοχώρα, μετά το "Όχι" της Ευρωπαϊκής Ένωσης σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο και παρά τις διαψεύσεις της Κυβέρνησης περί του τελευταίου.

Δεν αδικούμε, καθόλου, τους Ευρωπαίους εταίρους μας που δεν μας έχουν καμία εμπιστοσύνη σχετικά με την οργάνωση και τη συνέπεια που μας διακρίνει. Άλλωστε, αυτό που βιώνουμε τώρα είναι, εν μέρει, το αποτέλεσμα των προεκλογικών "μαξιμαλισμών" που χρησιμοποίησε η Ν.Δ. για να "κατακτήσει" την εξουσία.

Έκτοτε, έχει "καταφέρει"- γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, με δεδομένη την ιδιαίτερα ευνοϊκή αντιμετώπιση που ακόμη "απολαμβάνει" από τη συντριπτική πλειοψηφία των κεντρικών ΜΜΕ- να στρέψει τους πάντες εναντίον της, είτε σε πολύ σοβαρά θέματα όπως τα Εθνικά και το Προσφυγικό είτε σε ζητήματα διαχείρισης του επαγγελματικού αθλητισμού.

Έτσι, η περίφημη "κανονικότητα", μετατρέπεται σε..πανδημία "παρανοϊού", ενός ιού πολύ πιο επικίνδυνου από τον.."μοδάτο κορωνοϊό", καθώς για τον πρώτο δεν φθάνουν οι μάσκες, το πλύσιμο των χεριών και τα..τζελ..

Ο "παρανοϊός" ενεργεί κυρίως στο νευρολογικό σύστημα του ατόμου και επηρεάζει την εγκεφαλική λειτουργία με τρόπο καθοριστικό. Σε πολλές περιπτώσεις, προκαλεί εξάρσεις επιθετικότητας και "τρικυμίας εν κρανίω". Οι τρόποι αντιμετώπισης του "παρανοϊού" είναι λιγοστοί και χρονοβόροι. Προϋποθέτουν δε πως το άτομο δεν έχει υποστεί "χρόνια εγκεφαλική βλάβη", μετά από δεκαετίες "πλύσης εγκεφάλου", μέσω "ξενιστών" του "παρανοϊού" που η επαγγελματική τους ενασχόληση έγκειται ακριβώς στη διάδοση και εκμετάλλευση της νόσου.

Στην πραγματικότητα, ο "παρανοϊός" είναι ενδημικός στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Μεγάλο ποσοστό των πολιτών έχουν προσβληθεί και υποβάλλονται τακτικά σε θεραπεία, με σκοπό την πλήρη αποβλάκωσή τους. Ειδικοί Επιστήμονες αναφέρουν, σε πορίσματα ερευνών που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας για λόγους εθνικής ασφαλείας, πως ο "παρανοϊός" είναι ο κύριος υπαίτιος για όλες τις "εθνικές καταστροφές" που μας έχουν συμβεί.

Στις ίδιες αυτές έρευνες, αναφέρεται πως ο "παρανοϊός", όπως και η βλακεία, είναι αήττητος.. H κεντρική φωτογραφία αποδεικνύει, πάντως, πως και άλλες χώρες της προηγμένης Δύσης- η Ιταλία, ας πούμε- δεν είναι επαρκώς προστατευμένες από τον "παρανοϊό"..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.