Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Καταντήσατε γραφικοί!

Ποια μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό..Το μήνυμα που "δίνει" η πολιτική ηγεσία είναι "κάντε ότι γουστάρετε!"

Μετά τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και ο Δήμαρχος Αθηναίων "γράφει" στα παλαιότερα των, σίγουρα,"trendy" υποδημάτων του τις "συστάσεις" των επιστημόνων και της Πολιτικής Προστασίας, διοργανώνοντας "φιέστα" στο κέντρο της Αθήνας, στις 14 Μαΐου 2020,  επί τη ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του, όντως, εντυπωσιακού νέου συντριβανιού της Πλατείας Ομονοίας.

 

Προφανώς, λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συνωστίζεται ο κόσμος όπου θέλει..Οι αιτιάσεις και οι συστάσεις της πολιτείας απέναντι στους πολίτες, μόνο ως "ανέκδοτο" μπορούν να χαρακτηριστούν..Η περίοδος της πανδημίας έχει λήξει αλλά όχι, φυσικά, για όλους..

 

Τουλάχιστον, θα μπορούσε να επιδειχθεί η ελάχιστη αξιοπρέπεια και συνέπεια από κάποιους- που μας έχουν ταράξει στο "δούλεμα"..- ώστε είτε να "καταγγελθεί" η αντικοινωνική συμπεριφορά του Δημάρχου Αθηναίων ή να ζητηθεί συγγνώμη εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας από τους νεαρούς που μαζεύονται σε πλατείες της Αθήνας και αλλού...Ο κ. Μπακογιάννης, βέβαια, "μετανόησε", αλλά το βίντεο που δημοσιοποίησε, μέσω των social media, ήταν μια άκομψη προσπάθεια να δικαιολογήσει τ' αδικαιολόγητα..

 

 Για την..ιστορία,  η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων αναφέρει τα εξής, μεταξύ άλλων:  "Με την ευγενική προσφορά σημαντικών δωρητών η πλατεία Ομονοίας έχει πάλι το πανέμορφο τεράστιο σιντριβάνι -ένα από τα μεγαλύτερα σε όγκο νερού σε ολόκληρη την Ευρώπη- με διάμετρο 30 μέτρων που ο κεντρικός του πίδακας τινάζει το νερό σε ύψος ως και 20 μέτρα ενώ συνολικά διαθέτει 188 δέσμες νερού και 177 υποβρύχιους προβολείς που δημιουργούν μια πανδαισία φωτός και χρωμάτων».

 

Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά και να το απολαμβάνουμε στο μέλλον. Και, σίγουρα, η δημόσια υγεία δεν εξασφαλίζεται με ανόητες και αχρείαστες "φιέστες"..

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.