Προσοχη στο δρομο



Προσοχή Στο Δρόμο: Όχι ανήλικοι στο τιμόνι!

Έχω εντοπίσει πολλές φορές ανήλικους να οδηγούν. Αυτή είναι μια πολύ επικίνδυνη πρακτική καθώς σε περίπτωση ατυχήματος, δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Αν ο ανήλικος οδηγός τραυματίσει ή σκοτώσει κάποιον, η ασφαλιστική εταιρεία του θύματος θα αποζημιώσει τον πελάτη της και εν συνεχεία θα αξιώσει τα χρήματα από την οικογένεια του υπαίτιου.

Το ύψος των αποζημιώσεων μπορεί να φτάσει το 1.5εκ ευρώ ανά άτομο.

Επιπλέον αν σας αφαιρέσουν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση, δεν σας καλύπτει καμία ασφάλεια αυτοκινήτου, για όσο χρόνο δεν έχετε το δίπλωμα. 

Καθημερινά 3500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στον πλανήτη σε τροχαία. Δυο εξ’ αυτών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτού του μηνύματος. Ακόμη δυο θα χάσουν σήμερα τη ζωή τους στην Ελλάδα. Το 2017 στη χώρα μας είχαμε 730 θύματα τροχαίων. Η οδική ασφάλεια αφορά όλους μας ακόμη και σένα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.