Στηλες - Ρεπορταζ 93.8

Ρεπορτάζ 93.8: "Κίνδυνος - θάνατος" έξω από το γήπεδο του Αστέρα

Παραλίγο τραγωδία έξω από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης...

 

Το απόγευμα της Κυριακής και λίγο μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα Αστέρας-Ατρόμητος, ένας άνδρας ο οποίος περνούσε το δρόμο για να πάει στην πλευρά που βρίσκονται οι κάδοι απορριμμάτων χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που περνούσε με μεγάλη ταχύτητα.

Αυτό είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι και στο χέρι.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο Αρκαδία 93.8 βρέθηκε στο σημείο όπου έγινε το ατύχημα, κατέγραψε τις ταχύτητες με τις οποίες περνούν τα αυτοκίνητα στην οδό Τερτσέτη και έκανε ρεπορτάζ για το πρόβλημα που συνεχώς μεγαλώνει και δεν λύνεται από τις αρμόδιες αρχές.

Οι ταχύτητες που αναπτύσσουν τα αυτοκίνητα έξω από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θυμίζουν σε πολλές περιπτώσεις ταχύτητες αυτοκινήτων ράλι. Το φαινόμενο δεν είναι νέο. Το αντίθετο, μάλιστα, είναι γνωστό και μάλιστα η διοίκηση του Αστέρα έχει καταθέσει έγγραφο προς Αστυνομία και Δήμο εδώ και μήνες για να λυθεί το πρόβλημα.

Τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν τα γνωρίζουν καλύτερα οι αρμόδιες αρχές. Για παράδειγμα η Αστυνομία με το Δήμο μπορούν να συνεργαστούν και να τοποθετήσουν πινακίδες σήμανσης με τα όρια ταχύτητας που επιτρέπεται να κινούνται τα οχήματα στην οδό Τερτσέτη.

Επίσης, θα μπορούσαν με ελέγχους ραντάρ, να περιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τους ασυνείδητους οδηγούς οι οποίοι τσιτώνουν τα γκάζια και αγνοούν ότι από το δρόμο αυτό διέρχονται καθημερινά περισσότερα από 300 παιδιά των ακαδημιών του Αστέρα, ηλικίας από 6 έως 18 ετών...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.