Συνεντευξεις

Γ. Αναγνωστόπουλος: "Δίνει τον αγώνα του να ζήσει"

Στον Αρκαδία 93.8 και στον Χρήστο Καρνέζη μίλησε ο δημοσιογράφος Γ. Αναγνωστόπουλος από τη Ζάκυνθο, σχετικά με τον Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος μέσα από το νοσοκομείο της Πάτρας απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

 

Από τις 3 Μαρτίου (σχεδόν 11 μήνες τώρα) οπότε και έγινε η αρχική διάγνωση της ασθένειας, ο νεαρός αθλητής νοσηλεύεται στο ΓΠΝΠ (Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών). Όλο αυτό το διάστημα παλεύει σκληρά έχοντας σύμμαχο την προσωπική του θέληση για ζωή, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους, τους στενούς του συγγενείς και φίλους που του συμπαραστέκονται νυχθημερόν.

Ωστόσο, οι γιατροί έχουν κρίνει απαραίτητη τη μετάβασή του στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να γίνει η μεταμόσχευση του μυελού των οστών. Για τη μετάβαση, όμως στις ΗΠΑ, καθώς και τη νοσηλεία του απαιτείται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο η οικογένεια του Λεωνίδα αδυνατεί να καταβάλλει.

 

O Λεωνίδας είχε μεταβεί ήδη στη Βοστώνη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Mass General τον Αύγουστο όπου έμεινε για νοσηλεία περίπου 20 ημέρες. Στο νοσοκομείο αυτό θα πρέπει να επιστρέψει  μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων θεραπειών του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών.

Οποιος έχει τη δυνατότητα και το επιθυμεί, μπορεί να καταβάλει χρήματα στον κάτωθι λογαριασμό:

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 345/557171-55 

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 

ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR9101103450000034555717155 

ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

 

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.