Συνεντευξεις

"Διατηρούμε τη διονυσιακή μας ταυτότητα και μοναδικότητα" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το 10ο Λαγκαδιανό Καρναβάλι, που θα διεξαχθεί στα Λαγκάδια Αρκαδίας, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" μίλησε το μέλος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, Πλουμπίδης Γιώργος.

 

Με τετραήμερες εκδηλώσεις και με έναρξη την Παρασκευή 24/02 θα πραγματοποιηθεί για 10η συνεχόμενη χρονιά το Λαγκαδιανό Καρναβάλι.

 

"Θέλουμε να διατηρήσουμε το διονυσιακό χαρακτήρα του καρναβαλιού και τιμούμε τον Πάνα, ο οποίος γεννήθηκε στην Αρκαδία! Γι' αυτό και όλοι οι συμμετέχοντες στην παρέλασή μας, δηλώνουν τη συμμετοχή τους εκ των προτέρων, ώστε να γίνει και η κράτηση στην πααρδοσιακή, τραγόμορφη στολή και να διατηρηθεί έτσι η αυθεντική ταυτότητα του Λαγκαδιανού Καρναβαλιού" τονίζει ο κύριος Πλουμπίδης.

 

"Υπάρχει πληρότητα 100% στις κρατήσεις των καταλυμμάτων και ως εναλλακτική λύση διαθέτουμε και το δημοτικό σχολείο των Λαγκαδίων ως χώρο διανυκτέρευσης - προετοιμασίας των καρναβαλιστών. Για να γίνει κράτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται και την ιστοσελίδα μας lagkadianocarnavali.gr" προσθέτει το μέλος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, ενώ περιγράφει το πρόγραμμα διεξαγωγής του καρναβαλιού κάνοντας καίριες διευκρινίσεις  και παραθέτοντας απαραίτητες πληροφορίες για όλη την αποκριάτικη δραστηριότητα στα Λαγκάδια.

 

Ακούστε, όσα είπε ο Πλουμπίδης Γιώργος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.