Συνεντευξεις

Γιαννούλης στον 93.8: "Να αποχαιρετήσουμε με νίκη"

Ο Κώστας Γιαννούλης εξηγεί στον Αρκαδία 93.8 το κίνητρο που προσφέρει ένας αγώνας με την Σάλκε, καλεί τον κόσμο να μην χάσει ένα τόσο σπουδαίο ματς και δεν φοβάται να πει πως ο Αστέρας θα ξαναζήσει τέτοιες βραδιές. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

"Χαίρεσαι να παίζεις τέτοια παιχνίδια, με τέτοιες ομάδες και δεν θα υπάρχει άγχος μιας και δεν έχουμε πλέον πιθανότητες για πρόκριση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα παλέψουμε και ελπίζω να τελειώσουμε την διοργάνωση με νίκη. Θέλουμε να το χαρούμε μαζί με τον κόσμο, τον οποίο και περιμένουμε", ανέφερε αρχικά ο Κώστας Γιαννούλης δίνοντας το στίγμα της γιορτής που θα ζήσουμε την Πέμπτη στο "Θεόδωρης Κολοκοτρώνης". 

Οσο για το κίνητρο, το όνομα του αντιπάλου αλλά και την διοργάνωση δήλωσε: "Είναι μεγάλο το κίνητρο. Μιλάμε για μία από τις καλύτερες ομάδες της Γερμανίας, γνωστή σε όλην την Ευρώπη που κάθε χρόνο αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζω να κλείσουμε όπως πρέπει τη φετινή μας πορεία στο Europa League και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".

Τι απαντά στον χαρακτηρισμό "τελευταίο παιχνίδι"; "Είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν αλλά προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε ο Αστέρας να βρεθεί και την επόμενη χρονιά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Θέλουμε να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη. Εύχομαι, ευελπιστώ και να ξέρετε πως θα το καταφέρουμε, να είμαστε και πάλι αντιμέτωποι με τόσο μεγάλες και ιστορικές ομάδες". 

Τέλος, για τον αν αποτελεί έξτρα κίνητρο η παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής, ο Κώστας Γιαννούλης απάντησε: "Ο προπονητής της Εθνικής θα παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια και είναι φυσιολογικό να έρθει σε ένα ευρωπαϊκό ματς του Αστέρα. Ο κάθε παίκτης θα κάνει αυτό που μπορεί και καλώς να τον επιλέξει ο κύριος Σκίμπε". 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.