Συνεντευξεις

"Πρέπει να συνεργαστούμε και να γίνουμε δυνατοί!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Απολογισμό του τελευταίου χρόνου για την πορεία του Α.Κ.Σ.Α. έκανε ο πρόεδρός του, Θανάσης Τσιοτίνας, ενώ έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα ακροατών του "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

 

Ο χρόνος, που πέρασε, δεν ήταν εύκολος για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Αρκαδίας. Ταλαιπωρήθηκαν όλοι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία τους προκάλεσαν ζημιές στις καλλιέργειες και την εκτροφή ζώων, με βαρύτατες οικονομικές συνέπειες. Οι οικονομικές ελαφρύνσεις ή απαλλαγές, που είχαν εξαγγελθεί από την κυβέρνηση, δεν ήρθαν ποτέ και σα να μην έφταναν αυτά, "έσκασε" η βόμβα του "πακέτου Χατζηδάκη" και των δασικών χαρτών.

 

Για αυτά τα φλέγοντα ζητήματα, αλλά και για τα αξιοθαύμαστα επιτεύγματα και μελλοντικά σχέδια του Α.Κ.Σ.Α. (Αγροτικού - Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας) μίλησε ο πρόεδρός του, Θανάσης Τσιοτίνας, περνώντας το δικό του μήνυμα σε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους και ακροατές του "Αρκαδία 93.8": "Πρέπει να συνεργαστούμε, να είμαστε δυνατοί και να έχουμε μία δυνατή και αυτάρκη γκάμα προϊόντων, ώστε να μπορέσουμε να μπούμε σε κανάλια, που από μόνα τους θα μας οδηγήσουν στην αγορά. Δεν είναι ανάγκη να σκύψουμε το κεφάλι. Η δουλειά μας είναι σκληρή και απροστάτευτη! Αν την αγαπάς, δεν μπορείς να την κάνεις!"

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο Θανάσης Τσιοτίνας...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.