Συνεντευξεις

Δηλώσεις Μπουντρούκα στον "Αρκαδια 93.8" (HXHTIKO)

Για την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων στη ΒΙ.ΠΕ. αλλά και για την αναγκαιότητα να μην κλείσουν τα Αστυνομικά Τμήματα Λεβιδίου και Σταδίου μίλησε, στον arcadia 93.8 και την Κατερίνα Κανέλλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Μπουντρούκας.

 

 

Την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων στη ΒΙ.ΠΕ. στο πλαίσιο σχετικής επεξεργασίας που έχει ξεκινήσει το Υπουργείο Βιομηχανίας για αυτό το θέμα στην Επικράτεια, ζητάει με επιστολή του προς την Υφυπουργό κ. Θεοδώρα Τζάκρη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.


Επίσης επιστολή για την αναγκαιότητα να μην κλείσουν τα Αστυνομικά Τμήματα Λεβιδίου και Σταδίου όπως φημολογείται, απέστειλε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Στέφανο Τόσκα.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας μίλησε και για τα δύο αυτά σημαντικά ζητήματα στον arcadia 93.8 και την Κατερίνα Κανέλλη.

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.