Συνεντευξεις

"Ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ για μικρούς και μεγάλους!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την "Οικογένεια Νώε", που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα δασκάλων Τρίπολης, μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" η σκηνοθέτης της παράστασης, Χατζοπούλου Φρόσω.

 

Η συνταξιούχος εκπαιδευτικός και σκηνοθέτης της παράστασης μίλησε με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, στα οποία κυρίως απευθύνεται το θεατρικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου, που επέλεξαν φέτος οι δάσκαλοι της Τρίπολης να τους παρουσιάσουν. Ένα έργο, που πραγματεύεται καθημερινά μας ζητήματα, για τα οποία πάντα ψάχνουμε απαντήσεις, μα ποτέ δεν είναι ικανοποιητικές.

 

"Καθρεφτίζεται ο κόσμος μας, οι σχέσεις μας, οι ζωές μας σε αυτό το έργο! Πρόκειται για μία παράσταση γεμάτη ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ για μικρούς και μεγάλους!" επισημαίνει η κυρία Χατζοπούλου και μας καλεί όλους να απολαύσουμε την προσπάθεια, που έχουν καταβάλει οι δάσκαλοί μας και να λάβουμε τα μηνύματα, που εκπέμπονται από αυτό το έργο.

 

Μάλιστα, η σκηνοθέτης μας προλόγισε την επόμενη παράσταση, που θα μας παρουσιάσει η θεατρική ομάδα δασκάλων Τρίπολης τον Ιούνιο για... εμάς τους μεγάλους, με τίτλο "Ψέμα στο ψέμα".

 

Ακούστε όλα, όσα είπε η κυρία Χατζοπούλου Φρόσω...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.