Συνεντευξεις

Χατζής στον 93.8: '' Με αγάπη και καλή θέληση θα τα καταφέρουμε! ''

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή ''Πάνω Στην Ώρα'' με τη Δέσποινα Παπαδάτου φιλοξενήθηκε ο βραβευμένος και διεθνώς διακεκριμένος βιολονίστας, Γιώργος Χατζής, για να παρουσιάσει στους ακροατές του σταθμού τα μουσικοθεατρικά προγράμματα, αλλά και τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, στις οποίες συμμετέχει!

 

 

Ενώ συνεχίζει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα, με το Δημήτρη Σταρόβα και το Στάθη Παναγιωτόπουλο, για την παράσταση ''Ο Μεγιστάνας και οι Κροίσοι'', ο βιολονίστας, Γιώργος Χατζής επιμένει και φέτος, ως μέλος της ανανεωμένης ομάδας ''Άγαμοι Θύται'', να ψυχαγωγεί το φιλότεχνο κοινό της Αθήνας και όχι μόνο! Στο πλευρό του και επί σκηνής στο ''ANODOS'' αποδίδουν ρόλους και τραγούδια οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Σταρόβας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου και Ρούλα Μαντσάνου!

Στις 21/12 συμμετέχει και σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Γλυφάδας και θα έχει ''αντιπάλους'' καλλιτέχνες και παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, όπως π.χ. τους Πρέλεβιτς, Γαλακτερό, Μπουντούρη και άλλους!

Βλέπει μέλλον αίσιο για την Ελλάδα; 

Ακούστε, όσα μας είπε και τις ευχές του για τις γιορτές!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.