Συνεντευξεις

"Έχασα 25 κιλά για να τρέξω στο Skiritida Run #2!" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στις 10 Ιουνίου 2017 έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο του 2ου Skiritida run και σημείωσε και καλό χρόνο, χάρη σε αυτό, που πέτυχε με τη δύναμη της θέλησής του!

 

Στο πρώτο Skiritida Run ο Γιώργος Σκούρας συμμετείχε ως δρομέας στον αγώνα δρόμου 5 χλμ, τον οποίο και διεκπεραίωσε περπατώντας. Ένα χρόνο αργότερα, δήλωσε συμμετοχή στο Skiritida Run #2 και μάλιστα στον Ημιμαραθώνιο! Όχι απλά τα κατάφερε, αλλά σημείωσε και χρόνο 02:31:12, χάρη σε ένα ιδιαίτερο στοίχημα, που έβαλε με τον εαυτό του: να χάσει 25 κιλά! Ένα ζωντανό παράδειγμα, που αποδεικνύει, ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος!

 

 

Με καταγωγή από τις Κολλίνες Αρκαδίας, ο Γιώργος Σκούρος δηλώνει έτοιμος και για το επόμενο Skiritida Run, αφού η ζωή του έχει αλλάξει μετά το... διατροφικό του κατόρθωμα!

 

 

Τι τον παρακίνησε όμως πραγματικά, ώστε να ξεκινήσει τη δίαιτα και τη γυμναστική; Ήταν εύκολη ή δύσκολη η απόφαση; Συμβουλεύτηκε διατροφολόγους και γυμναστές; Πόσο δύσκολο ήταν, να "παλεύει" μόνος του;Υπήρξαν πειρασμοί σε όλη αυτή την ετήσια προσπάθειά του; Πώς τους απέφυγε; Ποιοι πίστεψαν σε αυτόν; Θέλησε να τα παρατήσει; Ποιες αλλαγές έγιναν στη ζωή του;

 

Ακούστε όλα, όσα είπε στον "Αρκαδία 93.8" ο Γιώργος Σκούρος...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.