Συνεντευξεις

Σε εγρήγορση ο "στόλος" του δήμου Τρίπολης (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για την ετοιμότητα του δήμου Τρίπολης απέναντι στην "Ευρυδίκη" μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τρίπολης, Σωτήρης Ππαδημητρίου.

 

"Είναι δυσάρεστα τα φαινόμενα, που παρατηρούνται στην Αττική τα τελευταία εικοσιτετράωρα και το χειρότερο όλων είναι ότι θρηνούμε θύματα!" σημειώνει ο κύριος Παπαδημητρίου, ενώ τονίζει: "Υπ' ατμόν βρίσκεται ολόκληρος ο "στόλος" του δήμου μας για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πολίτη και θέλουμε να προλαμβάνουμε τέτοια φαινόμενα, παρά να πρέπει να τα "επουλώνουμε". Για το λόγο αυτό έχουμε στη διάθεσή μας και τη συνεργασία ιδιωτών, οι οποίοι με τα μηχανήματά τους θα σπεύσουν να βοηθήσουν, όπου χρειαστεί!"

 

Ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στον προληπτικό καθαρισμό των φρεατίων και των ρεμάτων της Τρίπολης, κάνοντας έκκληση στην ιδιωτική πρωτοβουλία των συμπολιτών μας να συμβάλουν στην καθαριότητα των δημοσίων χώρων και στη διατήρησή της!

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Παπαδημητρίου...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.