Συνεντευξεις

"Το αληθινό γέλιο του θεατή είναι το ζητούμενο!" (ηχητικό)

Για τη stand - up comedy με τίτλο "Σχεδόν Σαράντα", που θα παρουσιάσει στην Τρίπολη μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο ηθοποιός, Γιώργος Χατζηπαύλου.

 

Την Κυριακή (18/03) θα παρουσιάσει στο Cineville Τρίπολης την stand - up comedy παράστασή του με τίτλο "Σχεδόν Σαράντα" ο ηθοποιός, Γιώργος Χατζηπαύλου. Η Τρίπολη αποτελεί έναν από τους σταθμούς περιοδείας του ηθοποιού και συγγραφέα, του οποίου η τελευταία αυτή συγγραφική δουλειά έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

 

Ο καλλιτέχνης θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Τρίπολη, μετά τη συμμετοχή του στα τρίτα γενέθλια του "Αρκαδία 938" το 2017 και το φιλοθεάμων κοινό θα έχει τη ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί με μία παράσταση, που με απλοϊκό λόγο θέτει ζητήματα καθημερινά, που απασχολούν άνδρες και γυναίκες από την εφηβεία μέχρι και μετά τα... σαράντα έτη!

 

Ακούστε όλα, όσα είπε ο κύριος Χατζηπαύλου...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.