Συνεντευξεις

Π. Μισθός: "H εξέταση των υποψήφιων οδηγών πάσχει" (video)

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μεταφορών Αρκαδίας, Παναγιώτης Μισθός, μίλησε στην κάμερα του arcadia938...

Στις αυστηρές κυρώσεις για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί που προβλέπει η υπουργική απόφαση, η οποία έχει υπογραφεί από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, αναφέρθηκε αρχικά ο κ. Μισθός. "Τα πρόστιμα ξεκινούν από τα 300 ευρώ και φθάνουν έως και τα 4.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται και η αφαίρεση άδειας ανάλογα με την σοβαρότητα της παράβασης", δήλωσε ο ίδιος.

Ο κ. Μισθός αναφέρθηκε στη συνέχεια στο ενιαίο όριο ηλικίας οδηγών λεωφορείων όλων των κατηγοριών, που όπως είπε, ανέρχεται στα πενήντα πέντε (55) έτη, όριο το οποίο μπορεί να παραταθεί έως το εξηκοστό έβδομο (67) έτος το ανώτερο, μετά από ιατρικές εξετάσεις που προβλέπονται για την ανανέωση της άδειας οδήγησης και δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Μεταφορών Αρκαδίας, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το νομοσχέδιο, με το οποίο αλλάζουν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στον τρόπο που οι υποψήφιοι οδηγοί έδιναν εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγηση. "Κυκλοφορούν πάρα πολλές πληροφορίες, δε γνωρίζω το τελικό νομοσχέδιο. Θέλω να πληροφορήσω την κοινωνία να μην στηρίζεται σε φημολογίες, έως ότου το νομοσχέδιο γίνει πράξη", είπε χαρακτηριστικά.

 

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μισθός στο video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.