Συνεντευξεις

Παναγούλης και Τσιοτίνας στον 93.8: ''Όλοι μαζί για τα παιδιά!'' (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή ''Πάνω Στην Ώρα'' με τη Δέσποινα Παπαδάτου, μίλησαν ο Γιώργος Παναγούλης (πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας ''άξιον εστί'') και ο Θανάσης Τσιοτίνας (μέλος της συντονιστικής ομάδας των μπλόκων των αγροτών και των κτηνοτρόφων) για την εθελοντική αιμοδοσία της Πέμπτης 18/02/2016.

 

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, αλλά και την αιμοδοσία της Πέμπτης 18/02/2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη, μετά από πρωτοβουλία των αγροτών και συγκεκριμένα, του μέλους συντονιστικού των αγροτών και κτηνοτρόφων των μπλόκων, Τσιοτίνα Θανάση, σε συνεργασία με το Σύλλογο ''άξιον εστί''.

Σε ποιους συλλόγους έχουν απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην 3η εθελοντική αιμοδοσία οι δύο άντρες; Ποιοι έχουν απαντήσει θετικά; Ποια τα αποτελέσματα των ερευνών για τη νόσο, που προσβάλει ολοένα και περισσότερα παιδιά; Γιατί είναι απαραίτητη η παρουσία και η προσφορά όλων μας; Τι πρέπει, να γνωρίζουμε για τον καρκίνο; Πότε και πού πραγματοποιείται η αιμοδοσία;

Ακούστε, όσα μας είπαν!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.