Συνεντευξεις

Γεωργουδιός: "Τα όνειρά μου φτάνουν πολύ ψηλά" (ηχητικό)

Για την εμπειρία από τη συμμετοχή του στο "The Voice of Greece" μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Τριπολιτσιώτης τραγουδιστής, Τάσος Γεωργουδιός.

Το βράδυ της Τετάρτης (31/10) προβλήθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ένα ακόμα επεισόδιο του διαγωνιστικού show τραγουδιού "The Voice of Greece" στο οποίο και απολαύσαμε τη "θραύση" που έκαναν δύο Τριπολιτσιώτες: ο Τάσος Γεωργουδιός και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος!

Καλεσμένος της Δέσποινας Παπαδάτου στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα", ο Τάσος Γεωργουδιός μίλησε για την εμπειρία, που βίωσε διαγωνιζόμενος σε αυτό το show, αλλά και για τα όνειρά του! Περιέγραψε τα συναισθήματα, που τον κατέκλυσαν αντικρίζοντας τις κόκκινες καρέκλες των κριτών, αλλά και όσα ένιωσε, όταν δύο εξ αυτών γύρισαν και τον διεκδίκησαν!

"Είναι πολύ σκληρό, να βλέπεις τις πλάτες των κριτών. Πέρυσι, δεν ήταν η τυχερή μου χρονιά με το "The Voice". Όμως, πείσμωσα, δούλεψα σκληρά κι απέδειξα, ότι μπορώ να τα καταφέρω! Μπροστά μου έχω το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, στο οποίο ελπίζω και θέλω να τα πάω καλά! Η παραγωγή του show έχει πιο "ανθρώπινη" συμπεριφορά και στάση απέναντι στους διαγωνιζόμενους αυτή τη σεζόν!"

Ο Τάσος Γεωργουδιός δεν ερμηνεύει απλά. Στιχουργεί και συνθέτει! Μάλιστα, έχει ήδη συγκεντρωμένο και ολοκληρωμένο υλικό, το οποίο και θα παρουσιάσει σε όλους μας την κατάλληλη -κατ' αυτόν- στιγμή! Κυνηγά τα όνειρά του κι ελπίζει για το καλύτερο! "Έχω πολλά όνειρα! Τα όνειρά μου φτάνουν πολύ ψηλά και θα παλέψω γι' αυτά! Όμως, θα παραμείνω, όπως είμαι: αυθεντικός και "ανοιχτός" στον κόσμο!"

Με τη σειρά μας ευχόμαστε στον Τάσο καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!

Ακούστε όσα είπε ο Τάσος Γεωργουδιός στον "Αρκαδία 938"...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.