Συνεντευξεις

"Άφησαν τα πρόβατα κι έγιναν εργολάβοι;" (ηχητικό)

Για την "απάτη" εις βάρος του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, τις ράμπες "αυτοκτονίας" στην Τρίπολη και τα δημιουργικά εργαστήρια ΑμεΑ, μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάκης Παρασκευόπουλος.

"Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στην Τρίπολη κάποιοι, οι οποίοι ισχυρίζονται, ότι είναι μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και μέσω κουπονιών απασπούν χρήματα από τους πολίτες, με τη δικαιολογία, ότι θα αγοραστούν ορθοπεδικά είδη! Ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας ουδέποτε έχει κινηθεί με τέτοιον τρόπο! Ποτέ δε ζητήσαμε χρήματα, ποτέ δεν "πουλήσαμε" στοχεύοντας σε οικονομικό αντάλλαγμα! Όποιος θέλει να κάνει την όποια προσφορά ή δωρεά, μας βρίσκει στο γραφείο μας, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου" τονίζει ο κ. Παρασκευόπουλος στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος ΑμεΑ Αρκαδίας αναφέρθηκε στη χθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου και στα αίτια, που οδήγησαν στη δημοσιοποίησή της λέγοντας: "Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική φτιάχτηκαν αυτές οι ράμπες. Κάποιες είναι 10 εκατοστά ψηλότερα από τον δρόμο και κάποιες οδηγούν σε φρεάτια. Άφησαν κάποιοι τα πρόβατα στο βουνό και έγιναν εργολάβοι;Δεν καταλαβαίνω..."

Τέλος, ο κ. Παρασκευόπουλος μίλησε για τα εργαστήρια δημιουργικών και ψυχοεκπαιδυτικών δραστηριοτήτων για ΑμεΑ, τα οποία θα λειτουργήσουν άμεσα στην Τρίπολη, καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου θα διαμορφωθούν τα τμήματα! Ο χώρος, που θα φιλοξενήσει προς το παρόν τα εν λόγω εργαστήρια, βρίσκεται στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης και συγκεκριμένα στο γραφείο του Συλλόγου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες επισκεπτόμενοι είτε το γραφείο του Συλλόγου, είτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.