Συνεντευξεις

Νέα παράσταση για τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης (video)

Η Πρόεδρος της Θ.Ο.Τ, Αντωνία Μπαντούνα, ήταν προσκεκλημένη του arcadia 93.8 την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων του έργου " Διπλό παιχνίδι"

Όπως δήλωσε η κ. Μπαντούνα, το συγκεκριμένο έργο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως "αστυνομικό", με αρκετά στοιχεία "μυστηρίου". Αποτελεί πόνημα του Γάλλου Συγγραφέα Ρομπέρ Τομά, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είναι υπεύθυνος και για τα έργα "Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται" και "Ανθρωποπαγίδα". Θεωρείται δε ο βασικός εκπρόσωπος του θεατρικού είδους που αποκαλείται comedie policiere ή "θρίλερ κωμωδίας".

 

Eπιπρόσθετα, η κ. Μπαντούνα τόνισε πως, λόγω της μικρής χωρητικότητας των εντευκτηρίων της Θεατρικής Ομάδας (Οδός Φιλελλήνων 8), θα πρέπει οι Τριπολίτες να βιαστούν να "κλείσουν" τη θέση τους.

 

Δείτε το βίντεο με όσα μας είπε η κ. Μπαντούνα εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.