Συνεντευξεις

Τσιαμούλος: "Κανείς δεν θα μου πει τι να κάνω!" (ηχητ.)

Σε συνέντευξή του στον arcadia 93.8, στις 5 Δεκεμβρίου 2018, o επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα" προχώρησε σε δημόσια καταγγελία εναντίον μέσου ενημέρωσης αλλά και συγκεκριμένου προσώπου για "στήσιμο" δημοσκοπήσεων

 

Ειδικότερα, ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε, ονομαστικά, τον τηλεοπτικό σταθμό της Κορινθίας "Super Tv" αλλά και τον κ. Κάππο ως "αυτουργούς" "στημένων" δημοσκοπήσεων, που έχουν, κατά τον κ. Τσιαμούλο, απώτερο σκοπό να "νοθεύσουν" το αποτέλεσμα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών της Τρίπολης.

 

Σε σχέση με αυτή την πολύ σοβαρή καταγγελία, ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη διενέργεια της δημοσκόπησης, δηλώνοντας, παράλληλα, πως έχει στη διάθεσή του στοιχεία που επαληθεύουν τους ισχυρισμούς του.

 

Ο arcadia 93.8 επικοινώνησε, ως όφειλε, με τον κ. Κάππο, ο οποίος, όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θα μπει στην διαδικασία να απαντήσει εκ των υστέρων σε καμία δήλωση ή ισχυρισμό του κ. Τσιαμούλου, παρά μόνο εάν βρεθεί σε "ζωντανή" αντιπαράθεση μαζί του σε κάποιο ΜΜΕ.

 

Σε κάθε περίπτωση, μετά τη δημοσιοποίηση της, πλέον, "πολύκροτης" και "αμφιλεγόμενης" δημοσκόπησης την επόμενη εβδομάδα, η εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω" και ο arcadia 93.8 δεσμεύονται πως θα επιδιώξουν τη "ζωντανή" αντιπαράθεση μεταξύ των δυο προαναφερθέντων κυρίων.

 

Προς το παρόν, ακούστε τι ακριβώς καταγγέλλει ο κ. Τσιαμούλος..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.