Συνεντευξεις

Περίδης στον "938": "Η δημιουργία είναι η διέξοδός μου!" (ηχητικό)

Ο Ορφέας Περίδης μίλησε στον Αρκαδία 938 για το έργο του και τα μελλοντικά του σχέδια, δύο μέρες πριν τη live εμφάνισή του στη μουσική σκηνή της Τρίπολης "Η Φωλιά του ΚούΚου".

Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδοποιός, Ορφέας Περίδης με προσωπική δισκογραφία από το 1993 μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" για το μέχρι τώρα μουσικό του έργο και τη live εμφάνισή του την Κυριακή (30/12) στη "Φωλιά του ΚούΚου".

 

Ο δημιουργός κι ερμηνευτής αξέχαστων επιτυχιών, όπως το "Αχ, να σε δω", "Μια φωτοβολίδα", "Κάτι μου κρύβεις" και άλλα, μίλησε με ταπεινότητα και ειλικρίνεια για την εσωτερική, καλλιτεχνική του ανάγκη να δημιουργεί και να επικοινωνεί μέσω της δουλειάς του με τον κόσμο!

Μίλησε για την τελευταία δισκογραφική του δουλειά, που κυκλοφόρησε το 2017 και έχει τίτλο "Paradise" αλλά και τη συνεργασία μου με τη Λιζέτα Καλημέρη, στης οποίας τον δίσκο υπογράφει τη μουσική.

Ο Ορφέας Περίδης είπε, επίσης, ότι με αφορμή τα 30 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία, θα κυκλοφορήσει το 2019 ένα άλμπουμ με περισσότερες από 30 δημιουργίες του σε ζωντανή ηχογράφηση!

Τέλος, αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον Γρηγόρη Παπαντώνη και τη "Φωλιά του ΚούΚου", ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του ευχές στους ακροατές του Αρκαδία 938 για τις γιορτές και το μέλλον της Ελλάδας!

Ακούστε όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.