Συνεντευξεις

Bλάσης: Ο Τσίπρας στηρίζεται στην αδιαφορία του λαού (ηχητ.)

O Bουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ., κ. Κώστας Βλάσης, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις στον arcadia 93.8 στις 16 Ιανουαρίου 2019

Ενόψει της επικείμενης ψηφοφορίας για την παροχή ή μη ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του Σύριζα, ο κ. Βλάσης ανέφερε πως πρόκειται για μια "στημένη" και "άθλια παράσταση", προϊόν συνεννόησης μεταξύ των κ. Τσίπρα και Καμμένου.

Ο Βουλευτής Αρκαδίας εκτίμησε πως η Κυβέρνηση θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς τόνισε πως "δεν υπάρχει κανένας ηθικός φραγμός, καμία κόκκινη γραμμή", ενώ προσέθεσε, χαρακτηριστικά, πως θεωρεί πολύ δύσκολο να μην υπερψηφιστεί και η Συμφωνία των Πρεσπών, λόγω των "προθύμων Βουλευτών που ψηφίζουν τα πάντα".

Τέλος, αφού χαρακτήρισε τον Έλληνα Πρωθυπουργό "αδύναμο και κυνικό", δήλωσε πως ο τελευταίος στηρίζεται στην "αδιαφορία του λαού", μια άποψη που θα συζητηθεί.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Βλάση εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.