Συνεντευξεις

Oδυσσέας: Όλα για την καρέκλα ο Τσίπρας (ηχητ.)

Τον "κώδωνα του κινδύνου" για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και τη χώρα έκρουσε σε συνέντευξή του στον arcadia 93.8, στις 19 Ιανουαρίου 2019, ο Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Κωνσταντινόπουλος

Ο κ. Βουλευτής δήλωσε, σχετικά με την ψηφοφορία για την παροχή ή μη της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση, πως "Τα κουκιά είναι μετρημένα. Δεν θα βρει κανείς το θάρρος να μην ψηφίσει. Όλα είναι καλοστημένα και συμφωνημένα μεταξύ Τσίπρα και Καμμένου."

Επιπρόσθετα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως ο κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για την "καρέκλα", ασκώντας κριτική ταυτόχρονα και στο κόμμα της Ν.Δ. διότι "με τις μεταγραφές που κάνει από άλλες παρατάξεις, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα".

 

Τέλος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αφού προέβλεψε πως η Ν.Δ. θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση ("με μεγάλη διαφορά"), επεσήμανε τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα να περιέλθει σε μια κατάσταση "εθνικού διχασμού" λόγω των νοσηρών φαινομένων που λαμβάνουν χώρα στη Βόρεια Ελλάδα (σ.σ. Αφισοκολλήσεις με κατηγορίες κατά Βουλευτών για "προδοσία της Μακεδονίας"), τονίζοντας πως είναι απολύτως καταδικαστέες οι πρακτικές αυτές που, όμως, χρησιμοποίησε κατά το παρελθόν και το κυβερνών κόμμα.

 

Ακούστε τι είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.