Συνεντευξεις

Βλάσης: "Όλοι στο συλλαλητήριο της Κυριακής" (ηχητ.)

O Bουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. καλεί, μέσω του arcadia 93.8, τους πολίτες που διαφωνούν με τη "Συμφωνία των Πρεσπών να δώσουν δυναμικό "παρόν" στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω", την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στην επικείμενη κατάληξη της διαδικασίας για την επικύρωση της "Συμφωνίας των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση "πολύ κρίσιμη για την Ελλάδα".

Επιπρόσθετα, ο Βουλευτής Αρκαδίας χαρακτήρισε τη συμφωνία "κάκιστη", ανέφερε πως "θα πυροδοτήσει νέα μέτωπα στη Βαλκανική", ενώ δήλωσε, χαρακτηριστικά, πως ο κ. Τσίπρας θα μείνει στην Ιστορία ως ο Πρωθυπουργός που είπε "ναι" και έθιξε τα πατριωτικά αισθήματα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Τέλος, ο κ. Βλάσης ζήτησε δημοψήφισμα ή εκλογές για να αποφασίσουν οι πολίτες και για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ τόνισε πως η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής, 20ης Ιανουαρίου 2019, στο Σύνταγμα, θα πρέπει να είναι μαζική.

Ακούστε τι είπε ο κ. Βλάσης στο Γιώργο Ηλιόπουλο εδώ..

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.