Συνεντευξεις

"Προσοχή στην κακοκαιρία, που έρχεται στην Αρκαδία!" (ηχητικό)

Για τον "Φοίβο", τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα δύο τροχαία δυστυχήματα σε Κέρκυρα και Μεσσηνία και κόστισαν τη ζωή δύο παιδιών, αλλά και για τις συνέπειες μίλησε στον Αρκαδία 938 ο Τάκης Πουρναράκης.

Ένα οχτάχρονο κορίτσι στην Κέρκυρα κι ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι στη Μεσσηνία έχασαν τη ζωή τους, όταν διερχόμενα αυτοκίνητα -και μάλιστα με ταχύτητα άνω του επιτρεπτού εντός της πόλης ορίου- τα παρέσυραν.

Για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγιναν τα δύο αυτά δυστυχήματα, μίλησε στον Αρκαδία 938 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο δημοσιογράφος Τάκης Πουρναράκης, που ακούτε κάθε μέρα μέσα από τον Αρκαδία 938 και διαβάζετε μέσα από το arcadia938.gr στη στήλη Προσοχή Στο Δρόμο.

"Οι γονείς απαγορεύεται να αφήνουμε τα παιδιά μας" εκτεθειμένα" στο έξω μέρος του πεζοδρομίου. Πρέπει να λειτουργούμε ως ασπίδα! Πάντα κρατάμε τα παιδιά μας ανάμεσα σε εμάς και τον τοίχο του πεζοδρομίου!" τονίζει ο δημοσιογράφος με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στην Κέρκυρα.

"Απαγορεύεται "δια ροπάλου" να οδηγεί αυτοκίνητο ανήλικος ή ανασφάλιστος! Σε περίπτωση τροχαίου ή δυστυχήματος -όπως έγινε στην Καλαμάτα- οι νομικές συνέπειες για τον αμελή οδηγό είναι πολύ βαριές και οι οικονομικές κυρώσεις δυσβάσταχτες. Ξεπουλιούνται ολόκληρες οικογένειες, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές υποχρεώσεις που προκύπτουν απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων!" υπενθυμίζει ο κ. Πουρναράκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε και τη σημασία, που έχει η ενδυμασία των πεζών σε ώρες και καιρικές συνθήκες, που δεν είναι ιδιαιτέρως ή και καθόλου ορατοί από τους οδηγούς. 

Τέλος, ο κ. Πουρναράκης επεσήμανε για ακόμη μία φορά, πως οφείλουμε να δείχνουμε προσοχή στο δρόμο ιδιαίτερα για την εβδομάδα ,που διανύουμε, καθώς το κύμα κακοκαιρίας "Φοίβος" πλήττει τη χώρα, ενώ αναμένονται πολύ έντονα φαινόμενα στην Αρκαδία την ερχόμενη Παρασκευή (25/01).

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Τάκη Πουρναράκη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.