Συνεντευξεις

Τατούλη: Άλλο "πατριώτης" και άλλο "πατριδοκάπηλος" (video)

Συνέντευξη παραχώρησε η κ. Εύη Τατούλη στο Γιώργο Ηλιόπουλο, στις 22 Ιανουαρίου 2019, στο χώρο του "Μεγάλου Καφενείου" στην Τρίπολη

 

Το στέλεχος της Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών μίλησε για όλους και για όλα στον arcadia 93.8, αφού αναφέρθηκε στην "αναστάτωση" που έχει προκαλέσει η "Συμφωνία των Πρεσπών" στην ελληνική, πολιτική σκηνή, την εκμετάλλευση του πατριωτικού, λαϊκού συναισθήματος από ορισμένους ενώ επισήμανε πως η Ιστορία θα δείξει αν η Ελληνική Κυβέρνηση πράττει σωστά ή λάθος.

 

Επιπρόσθετα, η κ. Τατούλη σχολίασε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και δήλωσε πως ο "Κλεισθένης" κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να γίνουν περισσότερα "βήματα" τα οποία να εξασφαλίζουν την ανεξαρτησία των Ο.Τ.Α. πρώτου και δευτέρου βαθμού.

 

Τέλος, μεταξύ άλλων, η κ. Τατούλη δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το ρόλο των γυναικών στην πολιτική σκηνή αλλά και, εν γένει, στη νεοελληνική κοινωνία.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ, μια συνέντευξη που έλαβε χώρα σε έναν από τους πιο ιστορικούς χώρους της πρωτεύουσας της Αρκαδίας

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.