Συνεντευξεις

Ο "Μr ΦιλόΔημος", Μ. Ρουσιάς στον Αρκαδία 938 (video)

O άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εξασφάλιση κονδυλίων για την Αρκαδία μέσω "Φιλόδημου", ο κ. Μαρίνος Ρουσιάς παραχώρησε συνέντευξη στον Αrcadia 938.

Ο κ. Ρουσιάς, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εθνικές εκλογές, μας εξήγησε σε τι ακριβώς συνίστανται τα προγράμματα "Φιλόδημος Ι" και "Φιλόδημος ΙΙ", ποιες είναι οι αυστηρές προϋποθέσεις και κανόνες που τα διέπουν ενώ  έκανε και εκτενή αναφορά σε υποδομές που θα υλοποιηθούν για πρώτη φορά στην Αρκαδία.

Ως γνωστόν, το εν λόγω πολιτικό στέλεχος είναι ειδικός σύμβουλος του Υπουργού των Εσωτερικών, κ. Χαρίτση, με βασική αρμοδιότητα την υλοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για τους Δήμους.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛ ακολουθούν "ολισθηρούς και επικίνδυνους" δρόμους για λόγους μικροκομματικής αντιπαράθεσης.

Τέλος, ο κ. Ρουσιάς προέβλεψε όξυνση της αντιπαράθεσης ενόψει αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, πως οι επερχόμενες αναμετρήσεις είναι κομβικής σημασίας και οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η "μεταμνημονιακή" Ελλάδα.

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο "Mainalon Resort" για την παραχώρηση χώρου του, προκειμένου να διεξαχθεί η συνέντευξη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ρουσιά εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.