Συνεντευξεις

Τσιαμούλος: "Κυβερνητικό στέλεχος" ο κ. Παυλής! (video)

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης, κ. Νίκου Τσιαμούλου, στον arcadia 93.8, την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019.

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αλλάζουμε τα δεδομένα" μίλησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και για το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαιου.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε κάθετα αντίθετος με την πρόταση του κ. Γαβρόγλου προς τη Σύγκλητο του Πα. Πελ. αλλά και με το νόημα των δηλώσεων του νυν Δημάρχου Τρίπολης, κ. Παυλή σχετικά με το θέμα. Μάλιστα, ο κ. Τσιαμούλος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον κ. Παυλή "κυβερνητικό στέλεχος"!

Επιπρόσθετα, ο υποψήφιος Δήμαρχος κατηγόρησε άλλους υποψηφίους ως "ετερόφωτους", υπό την έννοια ότι στηρίζονται από οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες της περιοχής, με αποτέλεσμα να μην είναι ανεξάρτητοι.

Παράλληλα, επεσήμανε πως η δική του παράταξη είναι πολυσυλλεκτική, εκφράζει δε μόνο τους πολίτες που την υποστηρίζουν και όχι κόμματα ή άλλους παράγοντες.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε πως η Τρίπολη έχει πολλές δυνατότητες και θα πρέπει να κάνει την "υπέρβαση", προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τσιαμούλου εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.