Συνεντευξεις

"Πλήρης έλεγχος του οχήματος πριν το πασχαλινό ταξίδι!" (ηχητικό)

Για τη σωστή προετοιμασία του οχήματός μας ενόψει των πασχαλινών διαδρομών μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα, που σημειώθηκε στο Ναύπλιο τα ξημερώματα της Τρίτης (16/04) και κόστισε τη ζωή στην 20χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, αλλά και με τα ταξίδια, που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες του Πάσχα, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

"Ο έλεγχος -και η ενδεχόμενη ανάγκη για αλλαγή- των ελαστικών του αυτοκινήτου μας, ο έλεγχος των λαδιών, των φρένων και των υαλοκαθαριστήρων είναι κομβικής σημασίας για την ασφάλειά μας. Πολλοί θα ταξιδέψουμε τις επόμενες ημέρες, άρα θα πρέπει πρώτα να κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο στο αυτοκίνητό μας!" τονίζει ο κ. Πουρναράκης.

Σχετικά με την επιλογή ενός δημόσιου δρόμου, προκειμένου ένας οδηγούς να επιδοθεί σε ελιγμούς ταχυτήτων -το γνωστό drift- ο Τάκης Πουρναράκης επισημαίνει: "Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή η επιλογή ενός δημόσιου δρόμου για τέτοιου είδους ελιγμούς! Υπάρχουν ειδικοί χώροι, όπου μπορούν να εξασκηθούν οι λάτρεις της ταχύτητας και των ελιγμών! Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να αμελούν την ποιότητα και την κατάσταση των ελαστικών τους!"

Ακούτε τον Τάκη Πουρναράκη κάθε μέρα μέσα από τον "Αρκαδία 938" και τον διαβάζετε καθημερινά στη στήλη του arcadia938.gr "Προσοχή Στο Δρόμο".

Ακούστε όλη τη συνέντευξη... 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.