Συνεντευξεις

Μπιλίδα στον 93.8: ''Η πορεία μας εξαρτάται από τις επιλογές μας!''

Στον Αρκαδία 93.8 και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου ''Πάνω Στην Ώρα'' φιλοξενήθηκε η Άννα Μαρία Μπιλίδα, μια μέρα πριν τη live εμφάνισή της στη μουσική σκηνή της Τρίπολης ''Η Φωλιά του ΚούΚου'' και ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα.

 

 

Η Άννα Μαρία Μπιλίδα, ένα κορίτσι από την Τεγέα Αρκαδίας, λατρεύει τη μουσική και το τραγούδι! Δυναμική, ρομαντική, προσγειωμένη και όμορφη, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην ψυχή, απ' όσο ανακαλύψαμε μιλώντας μαζί της! Την Τετάρτη (09/03) θα μας χαρίσει μια μουσική βραδιά στην Τρίπολη, καλεσμένη του Γρηγόρη Παπαντώνη στη ''Φωλιά του ΚούΚου''!

 

Σε μια γλυκιά συζήτηση, η Άννα Μαρία ξεδίπλωσε πτυχές του εαυτού της. Ποια είναι η καινούρια της δουλειά, που αναμένεται, να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα; Ποια είναι τα επαγγελματικά και δισκογραφικά της σχέδια; Ποια η σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη; Ποια η θέση της για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας; Ποια η άποψή της για τα δύο φύλα; Τι πιστεύει, για όσα βιώνουμε όλοι (Έλληνες και πρόσφυγες) σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα; Επηρεάζουν όλα αυτά τη μουσική της; Τι λέει για τον Γιάννη Πάριο; Τέλος, τι θα μας παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη, στη ''Φωλιά του ΚούΚου'';

 

Ακούστε, όσα μας είπε!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.