Συνεντευξεις

Κατσαφάνας: Οι προτάσεις μας είναι απολύτως ρεαλιστικές (video)

O υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάνας, στον arcadia 93.8 και την εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω"

 

Συγκεκριμένες, υλοποιήσιμες προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου Τρίπολης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, περιγράφει στο πρόγραμμά του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης" και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κατσαφάνας.

 

Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Γιώργο Ηλιόπουλο, το πρόγραμμα των "ενεργειακών κοινοτήτων", το θεματικό "Περιβαλλοντικό πάρκο" αλλά και μια σειρά από παρεμβάσεις και έργα που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό αλλά και την πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση της Τρίπολης.

 

Ο κ. Κατσαφάνας υποστήριξε πως, λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης, οι "αποστάσεις" μεταξύ της Ελλάδας και των περισσότερο προηγμένων Δυτικών χωρών έχουν "γεφυρωθεί" αισθητά, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί "εφικτή" η εφαρμογή, και στην ημεδαπή, καινοτόμων δράσεων στους τομείς της ενέργειας και της αξιοποίησης, ειδικά, των ανανεώσιμων πηγών της.

 

Συνακόλουθα, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως το πρόγραμμά του δεν συντάχθηκε "χθες", αλλά αποτελεί "προϊόν" μακροχρόνιου σχεδιασμού από ειδικούς επιστήμονες και συνεργάτες της δημοτικής του παράταξης, όλες δε οι προτάσεις είναι μελετημένες και κοστολογημένες.

 

Τέλος, ολόκληρος ο συγκεκριμένος σχεδιασμός θα παρουσιαστεί με πλήρη και σαφή τρόπο στους δημότες της Τρίπολης την Πέμπτη 23 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 20:00, στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης του συνδυασμού "Ανασυγκρότηση για το Δήμο Τρίπολης".

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κατσαφάνα εδώ..

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.