Συνεντευξεις

Λυσίκατος για επανεκλογή και Καταδυτικό Πάρκο Τυρού (ηχητικό)

Για την επανεκλογή του και το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού μίλησε στον "Αρκαδία 938" ο Δήμαρχος Ν. Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος.

"Ήταν μία μεγάλη νίκη. Μία ξεκάθαρη νίκη. Ο κόσμος της Νότιας Κυνουρίας έδειξε, ότι έχει αγκαλιάσει τα έργα, που φέρνουν πνοή ανάπτυξης στην περιοχή μας και θέλει να συνεχίσουμε! Τους ευχαριστώ όλους πολύ και θα συνεχίσω με την ομάδα μου να δουλεύω για τον τόπο μας!" είπε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο εκ νέου εκλεγμένος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος.

Ο κ. Λυσίκατος μίλησε για τα αναπτυξιακά έργα, τα οποία έχει ήδη υλοποιήσει στη Νότια Κυνουρία προσελκύοντας τουρισμό από το εσωτερικό της χώρας αλλά και το εξωτερικό, αναφέρθηκε στην εξασφάλιση οικονομικών πόρων για τη μελλοντική υλοποίηση έργων, τα οποία βρίσκονται ήδη στα σκαριά και μας μίλησε και για το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού.

"Στον θαλάσσιο χώρο του Τυρού θα οριοθετηθεί μία περιοχή, την οποία θα αξιοποιήσουμε τουριστικά. Επαγγελματίες θα διδάσκουν τους ενδιαφερομένους κατάδυση, θα χαρτογραφήσουμε καταδυτικά μονοπάτια, θα απαγορευτεί ο ελλιμενισμός σκαφών αλλά και η αλίευση. Σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο Αλιέων Τυρού για τη σύμφωνη απόφασή τους να μην πραγματοποιείται αλίευση στη συγκεκριμένη περιοχή, κάτι που θα βοηθήσει και τη θαλάσσια προστασία!" προσθέτει ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας.

Ακούστε σε λίγο όλη τη συνέντευξη...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.